Forum Kredyty Hipoteczne

Pełna wersja: kredyt mieszkaniowy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Gość

Moze mi ktos przyblizyc oferte i warunki kredytu w Alior Bank?

Gość

sprawdz na oficjalnej stronie Alior Banku. W skórcie to wygląda to tak:
MEGAHIPOTEKA
* finansowanie do 100% wartości nieruchomości
* możliwość zawieszenia spłaty kapitału do 6 miesięcy w roku (łącznie nawet do 5 lat)
* prowizja: 0 - 5% kwoty udzielonego kredytu
* okres kredytowania do 50 lat
* rata 585 zł miesięcznie za każde pożyczone 100 000 zł
* Oferujemy kredyt indeksowany kursem waluty obcej - w dniu wypłaty kredytu jego kwota będzie zgodna z oczekiwaną w PLN.
* Możesz zdecydować się na spłatę w ratach równych lub malejących.
* Kredyt udzielany jest w PLN oraz może być indeksowany walutami: CHF i EUR.

Źródło:Alior Bank

Gość

na 120% wartości nieruchomości

Gość

witam! Moja przygoda z aliorem zaczęła się jakieś 3 miesiące temu.Chciałem z zoną uzyskać kredyt hipoteczny RODZINA NA SWOIM.Złożyliśmy wszystkie potrzebne papiery i uznano nam zdolność kredytową.Mieliśmy czekać 2 tygodnie na weryfikację papierów.Po miesiącu musiałem uaktualnić zaświadczenia o nie zaleganiu ze składkami ZUS i podatkami(prowadzę własną działalność gosp.).Mijały tygodnie i żadnej odpowiedzi.Cały czas wydzwaniałem, niestety pracownik nie był mi wstanie odpowiedzieć czemu to tyle trwa.Po jakimś czasie musiałem donieść pieczątki bo ponoć były niewyraźnie odbite i podpisy nieczytelne.Po tygodniu chcieli jeszcze kopie okładki książki przychodów i rozchodów (głupota).Mówili,że kredyt jest przyznany na 99%.Po 3 miesiącach telefon i odpowiedz ,że jednak nie dostaniemy kredytu.STANOWCZO DDRADZAM ALIOR BANK- NIŻSZA KULTURA BANKOWOŚCI. Alior Bank w którym starałem się o kredyt mieści się w Kielcach na ul.Warszawskiej.

Gość

Witam!
Moja przygoda z Aliorem wygląda tak: dziś mija 3 tygodnie jak Pani sprawdza wstępnie czy mam zdolność kredytową. Jak komus się spieszy to odradzam ten bank. Warmińsko-mazurskie.
Przekierowanie