Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kredyt
10-02-2009, 12:35 PM
kredyt
Posiadam kredyt hipoteczny w BZWBK. Jestem jak na razie zadowolona.
Zacytuj ten post w odpowiedzi
10-02-2009, 12:49 PM
RE: kredyt
dobrze ze nie posiadasz u nich konta. Opłaty za prowadzenie konta mają chyba najdroższe, kasują za wszystko co tylko mogą.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
30-07-2009, 11:01 AM
A na jakich warunkach masz ten kredyt? I ile wynoszą Cię prowizja, ubezpieczenia i pozostałe opłaty?
18-02-2010, 04:08 PM
Do tej pory uważałem, że tylko mój bank ma najwyższe koszty prowadzenia rachunku Smile na początku był PKOBP (kolejki w oddziałach) inne usługi płatne (internetowe konto).
Potem Inteligo i wszystko OK puki miałem 100 zł na koncie. Ale to też OK. Problem zaczyna się gdy chciałem uzyskać pieczątkę na np. saldzie konta. OK 9zł 4 dni czekania na dokument który jest wysyłany pocztą polską.
Po OK 7 dniach roboczych (ok 2 tygodni) dostałem z obcym nazwiskiem Smile czyli mogłem wykorzystać w kibelku papier.
Teraz biorę k hipoteczny w WBK i muszę założyć konto za 15 zł miesięcznie Sad
18-02-2010, 11:22 PM
Konta za 15 zł nie musisz zakładac ale mozesz zeby miec nizsza marze 1,35 ktora jest najnizsza na rynku, jesli nie zalozysz rata wyjdzie Cie duzo wyższa po marze otrzymasz ok 3 p.p.
Odpowiedz 

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.

Skocz do: